Om Sandefjord Akademi

Sandefjord Akademi er utarbeidet av Grethe Norvoll. Grethe er utdannet frisør, hud- og kroppsterapeut og yrkesfaglærer. Grethe har lang erfaring i bransjen og er tidligere grunnlegger av Beauty hudpleiefagskole, Norliner og Microblading Academy Norway.

Grethe Norvoll har arbeidet i hudpleie- og frisørbransjen siden 1983 og har drevet flere frisørsalonger og hudpleieklinikker. Etter å ha jobbet som lærer i hudpleiefaget siden 2003 utdannet hun seg som yrkesfaglærer i helse- og oppvekstfag, hudpleiefaget. Med en mastergrad i yrkespedagogikk og mange års erfaring fra videregående skole har hun mye erfaring å dele med sine studenter.

grethe-n

Ansatte

Linda Andersson

Faglærer i hud- og kroppsterapi

Hud- og kroppsterapeut med internasjonal Cidesco-eksamen fra 2004.

Linda er faglærer her hos oss. Hun har en brennende interesse for hudpleie og gode produkter, og hun har opparbeidet seg over 15 års erfaring fra både salong og som selger og kursholder for et par av Nordens ledende leverandører innenfor hudpleiebransjen. Hun er i tillegg utdannet og autorisert tannhelsesekretær og har mye kunnskap om både kosthold, dermatologi og om kroppens anatomi og fysiologi generelt. Hun har et stort hjerte for essensielle oljer, og vet hvor positivt disse kan virke på både hud, kropp og sjel.

«Jeg har jobbet med mange gode produktserier under alle disse årene, og har fått vært med å oppleve fantastisk mye gøy innen denne bransjen. Det er hudterapien og hudforbedring som alltid har vært mitt største fokus. Kunnskap om hud i kombinasjon med gode behandlinger, riktige produkter og et sunt kosthold er ofte det som skal til for å forbedre ulike hudtilstander. Det er utrolig gøy å få være med å formidle dette viktige faget videre til våre studenter her på Sandefjord Akademi»

Gøril Sæterli

Hovedlærer i frisørfaget

Etter 37 år som ferdig frisør og 40 år i faget har jeg stor erfaring på hva som skal til for og bli en god frisør! I over 20 år har jeg hatt ansvaret for  lærlinger og deres utvikling i faget, derfor anser jeg at en av mine desidert største egenskaper er å motivere andre til å lykkes med målene sine. Gleden av å se et menneske vokse både som selvstendige mennesker og profesjonelle frisører med tillit til egne ferdigheter, er det som også leder til selvutvikling i meg. 

Med erfaring i 14 år som sensor og leder for Frisør Nemnda i Vestfold, har jeg og elevene en stor fordel. Så jeg kan allerede fra første dag forberede elevene til den store eksamens dagen! 

Jeg er også fortsatt ute i salong så jeg kan holde meg oppdatert på hva som rører seg i faget. Dette mener jeg er en stor fordel for elevene så de kan alltid få opplæring i det siste.

 

Tina Charlotte Øhre Røed

Faglærer i hud- og kroppsterapi

Utdannet hud- og kroppsterapeut, uteksaminert ved Beauty
hudpleiefagskole i 2005

Tina er faglærer hos oss i praksisrommet, samt at hun arbeider
i administrasjonen. Hun har mange års praktisk erfaring fra arbeidet som hud-
og kroppsterapeut i salong, noe som kommer elevene til nytte. Hun har også allsidig yrkeserfaring fra andre bransjer, og er utdannet grafisk designer med hovedoppgave i reklame, kommunikasjon og skjønnhet. Hun er i tillegg selv avgangselev ved Norsk gestaltinstitutts høyskole, som gestalt psykoterapeut.