Om Sandefjord Akademi

Sandefjord Akademi er utarbeidet av Grethe Norvoll. Grethe er utdannet frisør, hud og kroppsterapeut og yrkesfaglærer. Grethe har lang erfaring i bransjen og er tidligere grunnlegger av Beauty hudpleiefagskole, Norliner og Microblading Academy Norway.

Grethe Norvoll har arbeidet i hudpleie og frisørbransjen siden 1983 og har drevet flere frisørsalonger og hudpleieklinikker. Etter å ha jobbet som lærer i hudpleiefaget siden 2003 utdannet hun seg som yrkesfaglærer i helse- og oppvekstfag, hudpleiefaget. Med en mastergrad i yrkespedagogikk og mange års erfaring fra videregående skole har hun mye erfaring å dele med sine studenter.

Sandefjord Akademi vil presentere en av våre samarbeidspartnere, Jette Aagaard fra FocusSkin. 

Jette er en av Nordens beste foreleser i dermatologi og har over 20 års erfaring i bransjen.  

Jette er lidenskapelig opptatt av faget og brenner for å dele sin kunnskap og erfaring. Hun startet sin karriere som hudpleier, men hennes interesse for dermatologi gjorde at hun i 1999 begynt som fagsjef hos Babor hvor hun jobbet i 12 år, deretter har hun undervist og forelest i faget.

Jette har stor respekt for faget og legger stor vekt på at undervisningen skal ha et høyt faglig innhold med det nyeste innenfor dermatologi. Hun er kunnskapsrik og har en unik evne til å formidle det faglige stoffet på en lærerik inspirerende og visuell måte.

Jette Aagaard har Cidesco utdanning og vil formidle pensum på et høyt faglig nivå.

Sandefjord Akademi er veldig stolt og glad over at Jette blir en del av teamet.

 

Hudpleie Sandefjord

Frisør og hudpleieutdanningen er rettet mot eksamen, både privatisteksamen, skoleeksamen og Internasjonal eksamen.

Vi gleder oss til å føre deg frem til en vellykket og spennende utdanning.